Login
Zaboravili ste lozinku?

Lista želja

DODAJ U KORPU NAZAD

Vaša Korpa

NAZAD KORPA

SAJAM VODA 2021.

26.11.2021

Sajam je održan od  17. do  19. novembra u hali Belexpocentra u Beogradu, okupio je proizvođače i distributere opreme, uređaja i hemikalija, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javnih komunalnih preduzeća, ministarstava kao i finansijskih institucija koje kroz donacije i zajmove investiraju novac u vodoprivredu.

Kompanija ROTO i preduzeće ROTO Srbija predstavili su svoje uređaje za prečišćavanje sanitarno fekalnih voda ali premijerno i sisteme za prečišćavanje tehnoloških, industrijskih voda.

Iako je zbog pandemije postojala bojazan od slabe posećenosti, štand kompanije ROTO bio je izuzetno aktivan, posećen od strane mnogobrojnih poslovnih partnera, projektanata, predstavnika izvođača, kao i predstavnika javnih preduzeća. Najviše interesovanja bilo je za uređaje za prečišćavanje manjih kapaciteta, namenjenih domaćinstvima, vikendicama i manjim poslovnim objektima.

Od značajnijih poslova ugovorena je isporuka separatora ulja sa obilaznim vodom velikih kapaciteta kineskoj kompaniji CCCC, koji će se ugraditi na deonici autoputa Surčin – Novi Beograd.

Na kraju, zahvaljujemo se svim partnerima na poseti i radujemo se novim susretima i zajedničkim poslaovima.