Login
Zaboravili ste lozinku?

Lista želja

DODAJ U KORPU NAZAD

Vaša Korpa

NAZAD KORPA

MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA U BEOGRADU

05.05.2022

Prethodni sajam održan je 2019. godine usled epidemiološke krize, te je interesovanje projektanata, izvođača radova, investitora i drugih zainteresovanih posetilaca bila izuzetno veliko.

Manifestacija je obuhvatila sve segmente građevinske industrije – od projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji.  Posetiocima su predstavljeni savremeni materijali, građevinske mašine i uređaji koji se koriste u građevinarstvu.

Roto Srbija kao predstavnik grupacije tradicionalno je predstavila svoj program VODA, pri čemu je akcenat stavljen na kanalizacione šahte, biološke prečišćivače i septičke jame.

Kanalizacione šahte i separatori ulja imaju veliku primenu u izgradnji novih puteva u Srbiji, započeti su i projekti na uređenju kanalizacionih mreža naselja i gradova u okviru projekta “Čista Srbija”. Sa druge strane fokus su bila i domaćinstva koja imaju nerešeno pitanje sanitarno fekalnih voda, a do kojih kanalizaciona mreža nije ni stigla.

Posebno raduje činjenica da su štand kompanije ROTO posetili najznačajniji akteri u građevinskoj industriji, kao što su Peštan i Pipelife, te velike projektantske kuće i najveći aktuelni izvođači radova kao što su Azvirt, CRBC, CCCC, Jedinstvo, Mladost i Bemax, te da su nagovestili nastavak saradnje i nove projekte gde žele zajedničku participaciju.