Login
Zaboravili ste lozinku?

Lista želja

DODAJ U KORPU NAZAD

Vaša Korpa

NAZAD KORPA

Inovacije

Svake nedelje razvijemo 3 nova proizvoda

ROTO je inovativna kompanija. U centru za istraživanje i razvoj u Murskoj Soboti zapošljeno je 20 ljudi, koji razvijaju više od 150 novih proizvoda za godinu dana. Kompanija neprestano ulaže u modernizaciju proizvodnih kapaciteta. ROTO brine zа sopstveni rаzvoj svojim visokostručnim osobljem koji znаju kаko dа reše probleme u razvoju i rаzvijаju proizvode koji zаdovoljаvаju visoke stаndаrde kvаlitetа, relevаntnosti i funkcionаlnost.

ROTO nudi partnerskim preduzećima kompletna rešenja, od 3D grafičkog dizajna i simulacije proizvoda, do 3D štampanja prototipa, alata i proizvoda.

Materijal

Svi ROTO porizvodi zadovoljavaju visoke standarde i izrađeni su od ekološki prihvatljivih materijala koji se mogu 100% reciklirati. Pri tome su zadovoljene sve potrebe za kvalitetom i funkcionalnošću. Naši dobavljači takođe konstatno unapređuju kvalitet i standarde izrade. Omogućena je sledljivost proizvoda do samog izvora.

Prototip i izrada alata

Razvoj proizvoda ROTO počinje prikupljanjem informacija i zahteva kupaca. Sledi dizajn koncepta i rešenja koja će dovesti do željenog novog proizvoda. Rad podržava dizajnerski tim koji će vas voditi kroz svaku fazu projekta i odmah vam predstaviti odgovarajuća tehnička rešenja. 3D štampač s kapacitetom ispisa od 2x1 m omogućuje da proces od ideje do rešenja bude kratak i jeftin. Na temelju odobrenja plana i uzorka sledi priprema alata za proizvodnju.

Vlastita ROTO laboratorija

  • Vlastita laboratorija za merenje i analizu (BPK5, KPK, TOC, SS, itd.)
  • Vršimo unutrašnje mikroskopske i mikrobiološke analize otpadnih voda.

Poligon za testiranje

ROTO poseduje sopstveni poligon za testiranje prototipova. Na njima se meri trajnost materijala, učinkovitost i stepen čišćenja bioloških prečišćivača, separatora ulja i drugih uređaja.
Projekat, rešenje, dizajn i inžinjering

Inteligentna rešenja za upravljanje vodama i tretmanom otpadnih voda obuhvataju sve usluge, od razvoja projekta, dizajna i inžinjeringa do nabavke komponenti sistema, upravljanja projektima kroz tehničke operacije i održavanje. Takođe, pripremamo i kompletnu tehničku dokumentaciju.