Login
Zaboravili ste lozinku?

Lista želja

DODAJ U KORPU NAZAD

Vaša Korpa

NAZAD KORPA

Roto na sajmu voda u Beogradu

05.12.2019

Ovo je ujedno i glavna tema sajma Voda, koji okuplja  u "Belekspocentru" predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih i javno-komunalnih preduzeća, lokalnih samouprava, ministarstava, kao i finansijskih institucija koje kroz donacije i zajmove investiraju u vodoprivredu.

Kompanija ROTO iskoristila je ovu manifestaciju da predstavi svoj program Voda, sa fokusom na manje uređaje za široku potrošnju koji imaju veliku primenu u domaćinstvima, poslovnim objektima, restoranima, hotelima, benzinskim stanicama, garažama, radionicama i sl. ali nisu zaobiđeni ni veći sistemi za tretman otpadnih voda koji su namenjeni naseljima, turističkim centrima i zaštićenim područjima.

Pored komercijalista iz Srbije na čelu sa izvršnim direktorom Brankom Fickom, sajmu su prisustvovali i vođa prodaje Roto BiH Amir Purić, kao i direktorica komercijale kompanije ROTO Darja Mihalič, te je sajam iskorišćen i za brojne sastanke sa aktuelnim i potencijalnim poslovnim partnerima.

Pored projektanata i izvođača građevinskih radova raduje i sve veća zainteresovanost fizičkih lica, kao i vlasnika manjih preduzeća. Posebno zadovoljstvo Roto tima bile su i održane prezentacije studentima Građevinskog i Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, generacijama koje će uskoro biti nosioci projekata tretmana otpadnih voda u Srbiji i regionu.

Kao kompanija dobili smo brojne pohvale za kvalitet naših uređaja, što je preduslov da uz dobru distributivnu mrežu i pravovremenu tehničku podršku, obezbedimo rast kako prodaje manjih uređaja, tako i učešće na velikim projektima.